Frequently Asked Questions

We begrijpen dat het gebruik van nieuwe producten soms intimiderend kan zijn, maar maak je geen zorgen, we zijn er om u te helpen! Als u het antwoord dat u zoekt niet vindt of als u het nog steeds niet zeker weet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen ons best doen om het antwoord voor u te vinden!

FAQ WoodUbend

WoodUbend Mouldings zijn decoratieve houten lijsten, met een verschil. Wanneer ze koel zijn, hebben ze alle eigenschappen van hout en kunnen ze worden geschuurd, gebeitst, geboord, verontrust, geverfd - in feite wat je ook met hout kunt doen, kun je met WoodUbend doen. Verwarm de houten lijsten en ze buigen, strekken uit en kunnen zelfs met een cutter worden gesneden. Met behulp van houtlijm van goede kwaliteit kunnen houten lijsten op vrijwel elk oppervlak worden gelijmd. WoodUbend-lijsten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan modellen, waaronder friezen, voluten en midden stukken.

WoodUbend is gemaakt van hout! WoodUbend-lijsten worden gemaakt van zaagsel. Ze worden in een mal geperst om de verschillende patronen die we aanbieden te creëren. Als het koud is, hebben houten lijstwerk alle eigenschappen van hout. Bij verwarming worden WoodUbend-lijsten flexibel, zodat u ze kunt buigen en op vrijwel elk oppervlak kunt aanbrengen.

Warmte staat centraal bij deze innovatieve houten lijsten. Verwarm ze om ze flexibel te maken, breng houtlijm aan op de vorm of het oppervlak en oefen druk uit. Maak je geen zorgen, je vervormt het patroon niet door de decoratieve houten lijst op het oppervlak te drukken. Bekijk onze instructievideo over het gebruik van WoodUbend.

Elke houtlijm van goede kwaliteit is ideaal voor WoodUbend. Wij gebruiken graag Titebond of Gorilla Glue. Gebruik geen Super Glue of PVA, deze lijmen zijn niet geschikt.

U kunt WoodUbend op verschillende manieren verwarmen. De snelste manier om uw houten lijst te verwarmen, is door een heteluchtpistool te gebruiken en het in cirkelvormige bewegingen te houden. Je kunt zelfs een haardroger gebruiken als je wilt, al duurt dit iets langer. Het is belangrijk om je warmtebron in cirkelvormige bewegingen te blijven bewegen zonder de WoodUbend aan te raken, zodat deze niet verbrandt. Een kookplaat is ideaal om uw houten lijsten warm te houden tijdens het werken aan een project. Lees meer over de verschillende manieren om je WoodUbend te verwarmen. ici.

Alle friezen zijn 2,1 m lang. Hun hoogte verschilt per model.

WoodUbend-lijsten kunnen worden gekocht bij uw dichtstbijzijnde dealer. Gebruik onze winkelzoeker om een ​​distributeur bij jou in de buurt te vinden.
Veel van onze dealers verzenden graag door het hele land.

De kosten voor lijsten variëren afhankelijk van de grootte, maar er is voor elk budget iets te vinden. Uw lokale dealer adviseert u graag.

Ja! WoodUbend lijsten zijn geschikt voor binnen en buiten. Zorg ervoor dat u ze verzegelt en gebruik een houtlijm van goede kwaliteit. Het is gewoon perfect voor die upcycled meubelprojecten buitenshuis.

Absoluut! We raden u ten zeerste aan om te renoveren, op te knappen, te upcyclen! WoodUbend decoratieve houten lijsten zijn ideaal om snel en eenvoudig extra details en karakter aan meubels toe te voegen. Maar daar houdt het niet op, er zijn ook tal van ontwerpen gericht op ambachtslieden en interieurontwerpers - er is voor elk wat wils.

Als je een WoodUbend lijst hebt waarvan een stuk is afgebroken of als je gewoon een stuk decoratief houten lijst wilt gebruiken, maak je dan geen zorgen! Zodra je je WoodUbend-vormstuk hebt opgewarmd, kun je het snijden als boter! Om uw lijstwerk te repareren, gebruikt u houtlijm van goede kwaliteit en lijmt u de twee stukken weer aan elkaar! Bekijk onze korte instructievideo over het repareren van een kapotte WoodUbend-lijst.

WoodUbend-lijsten kunnen op bijna elk oppervlak worden gelijmd met alleen een goede kwaliteit houtlijm! Gebruik ze op meubels, bevestig ze aan je bloempotten, je voordeuren of zelfs je muren. Jouw creativiteit kent geen grenzen!

Ja! Misschien wilt u uw WoodUbend-lijst voorverven als u deze lijmt op een oppervlak dat u al hebt geverfd! Zorg ervoor dat de verf flexibel is. Over het algemeen is acrylverf flexibel en krijtverf minder flexibel. Verf moet droog zijn voor verwarming en buigen. Alle Posh Chalk-producten kunnen worden gebruikt om uw WoodUbend-lijsten voor te schilderen.

FAQ Posh Chalk

Patinas en Aqua-Patinas hebben beide zeer vergelijkbare toepassingen en zijn beide zeer gepigmenteerd, maar Posh Chalk Patinas zijn een stijvere vergulde was op oliebasis in meer traditionele kleuren; de Aqua Patinas Posh Chalk zijn op waterbasis, iets stroperiger en verkrijgbaar in een reeks bohemien-kleuren.

Er zijn 2 verschillende soorten Posh Chalk Metallic Paste. Smooth metallic pastes hebben een gladde, romige textuur. Terwijl de getextureerde metallic pastes echte Swarovski-kristallen bevatten! Dat maakt ze perfect voor het toevoegen van een glanzende, korrelige toets aan uw meubelrenovatieprojecten. Bekijk onze gids voor Posh Chalk Pastes voor meer informatie.

Terwijl ze nog nat zijn, verwarm je de Posh Chalk metallic pastes met een heteluchtpistool om ze te "poppen". De hitte zorgt ervoor dat de pasta opzwelt tot een eierschaalachtige consistentie, glanzend om meer diepte toe te voegen aan je ambacht en geüpcyclede meubelprojecten. We hebben een handige gids voor Posh Chalk Metallic Pastes waar je meer over kunt leren.

Meng de Posh Chalk Pigments met de Posh Chalk Infuser. Voeg de Posh Chalk Infuser toe na de pigmenten, zodat je de consistentie kunt controleren!

Ja, experimenteer gerust met de verschillende tinten en tinten die je kunt creëren door Posh Chalk-pigmenten te mengen. Ze zijn ook geschikt voor droog mengen en nat mengen!

Ja, experimenteer gerust met de verschillende tinten en tinten die je kunt creëren door Posh Chalk Metallic Pastes te mengen. Ze kunnen zelfs worden gemengd met andere verven op waterbasis.

Ja, Posh Chalk Smooth Metallic Pastes en Posh Chalk Textured Metallic Pastes zijn op waterbasis, dat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden verdund in een wash door gewoon water te gebruiken. Naast dat ze op waterbasis zijn, zijn ze geparfumeerd met essentiële oliën.

Absoluut, we hebben een reeks grote stencils die perfect zijn voor grote stencilkunst en muursjablonen. Veel stencils zijn ontworpen als herhalende patronen en kunnen daarom worden verwerkt in grote interieurprojecten.

Natuurlijk hebben we een aantal geweldige stencils en herhalende ontwerpen die zich goed lenen voor een vloersjabloon of stencilkunstproject. Een stencil heet zelfs Floor Tile!

Alle Posh Chalk-producten kunnen worden gekocht bij uw dichtstbijzijnde winkel. Gebruik onze winkelzoeker om een ​​winkel bij u in de buurt te vinden, onze gewaardeerde dealers verzenden het assortiment door het hele land.

Posh Chalk Deluxe decoupage papier is gemaakt van rijstpapier! De bekleding is doordrenkt met vezels die hem net als de lijsten duurzaam, rekbaar en flexibel maken. We raden je ten zeerste aan om het decoupagepapier op een lichte ondergrond te plaatsen om de kleuren van het papier goed naar voren te laten komen.

De Posh Chalk Deluxe decoupage is verkrijgbaar in A3 en A1, groter formaat, perfect voor meubelrenovatieprojecten, groot of klein!

Doe de gewenste hoeveelheid pigmenten in een kleine container en voeg geleidelijk de Posh Chalk Infuser toe. Mix tot een smooth massa, er kan meer infuser worden toegevoegd om de consistentie te verdunnen. We hebben een geweldige gids over het gebruik van Posh Chalk Pigments.

Posh Chalk pastes kunnen met een schildersmes, spatel of zelfs een kwast op een oppervlak naar keuze worden aangebracht. Voor een dunnere consistentie het oppervlak met water besproeien. Bekijk onze informatieve gids voor Posh Chalk Metallic Pastes. Geschikt voor buitengebruik.

Beide olie gebaseerde Patina's Posh Chalk en watergedragen Aqua Patina's worden op dezelfde manier gebruikt. Aanbrengen met een klein kwastje of met je vingers, overtollig product afnemen met een vochtige doek en 3-4 dagen uitharden. Geschikt voor buitengebruik. Leer wat meer over patina met onze handige gids.

Alle Posh Chalk producten zijn geschikt voor buiten. Aangezien Metallic Pastes en Patinas een alles-in-één product zijn, is er geen afdichting vereist. Voor extreme weersomstandigheden of een gebied met veel verkeer wordt echter extra bescherming aanbevolen.

Andere FAQ's

Decoupage is de kunst van het decoreren van een object zoals meubels door gekleurd papier of patroonpapier op het oppervlak te lijmen. Ons Posh Chalk Deluxe decoupagepapier is gemaakt van speciaal samengesteld rijstpapier, waardoor het zeer duurzaam, flexibel en zeer gebruiksvriendelijk is.

Je kunt de decoupage buiten gebruiken, mits deze voldoende beschermd is. Posh Chalk Deluxe decoupagepapier kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Als je je decoupage papier buiten wilt plaatsen, zorg dan dat je deze goed beschermt met de Posh Chalk Infuser.

Er is een ruime keuze aan decoupagelijmen op de markt. De Posh Chalk Infusor is perfect voor gebruik met decoupage, is gemakkelijk in gebruik, op waterbasis en weerbestendig.

Posh Chalk Patinas zijn op olie gebaseerd en zeer gepigmenteerd, dit assortiment heeft een meer ambachtelijk en traditioneel kleurenpalet. Aqua Patina's zijn op waterbasis en hebben een meer edgy en bohemien kleurenpalet, dus het hangt allemaal af van waar je ze voor gebruikt. Bekijk onze Posh Chalk Patina-gids voor meer informatie.

Posh Chalk's Patinas en Aqua Patinas zijn alles-in-een, weerbestendige en roestwerende producten.

Natuurlijk! Er worden veel meubelrenovatieprojecten uitgevoerd met Posh Chalk-patinas. Vergeet niet om 3-4 dagen te laten uitharden. Bekijk onze informatieve Patina Posh Chalk-gids.

Het kan niet eenvoudiger, meng je Posh Chalk-pigmenten tot de gewenste consistentie met behulp van de Posh Chalk Infusor en verf zoals je normaal zou doen. De dekking is fantastisch, dus je hebt misschien maar één laag nodig. Lees meer in onze informatieve gids voor Posh Chalk Pigments.

Mix je Posh Chalk Pigments met de Posh Chalk Infusor. Vergeet niet om eerst de pigmenten toe te voegen en daarna de infusor - op deze manier is het veel gemakkelijker om de consistentie te controleren. We hebben een geweldige video over het mengen van Posh Chalk-pigmenten.

Het is een vereenvoudigde taak met Posh Chalk Stencils en Posh Chalk Metallic Pastes. Breng de pasta eenvoudig door het sjabloon aan met een spatel, schildersmes en verwijder het sjabloon. Zorg ervoor dat het sjabloon droog is en dat je niet te veel product gebruikt, dit voorkomt vegen. Bekijk onze informatieve gids voor sjabloneren om een ​​professional te worden.

Reliëfstencil is een soort stencilwerk waarbij het medium dat met het stencil wordt gebruikt boven het oppervlak zit, waardoor een gestructureerd reliëfeffect ontstaat.

Of het nu gaat om het sjabloneren van een meubelrenovatieproject, een muursjabloon of zelfs een vloersjabloon, het sjabloneren van vlekken kan uw prestatie verpesten! Om dit te voorkomen, zorgt u ervoor dat het sjabloon droog is en dat u niet te veel product met het sjabloon gebruikt. Zorg er ten slotte voor dat het stencil op zijn plaats zit. Ontdek meer tips en trucs in onze gids voor reliëfstencils.