Wie zijn wij ?

Over WoodUbend

Het verhaal van WoodUbend begon in 2018 toen Solly Jo, de oprichter, een nieuw productieproces ontdekte met zaagsel. Deze buigbare lijsten bij verwarming zijn ontworpen voor ambachten, upcycling, constructie en interieurdecoratie. Zo begon het WoodUbend-avontuur.

WoodUbend vormstukken zijn revolutionaire . Ze hebben alle eigenschappen van hout en kunnen worden geboord, geschuurd, gelijmd, geverfd, gebeitst, gelakt en verouderd. Eenmaal verwarmd met een heteluchtpistool, kunnen ze om elk item worden gebogen. Vormstukken kunnen op de meeste oppervlakken worden gelijmd, waaronder hout, glas, metaal, beton en kunststof. Sinds de productie van het eerste profiel in oktober 2018 is het designgamma uitgebreid met meer dan 3000 profielen. WoodUbend levert aan meer dan 15 landen, heeft internationale distributeurs en een wereldwijd netwerk van meer dan 300 onafhankelijke dealers.

Het Posh Chalk Artisan-assortiment werd in 2020 gelanceerd. Het assortiment omvat prachtige metallic poederpigmenten, patina's, gladde en getextureerde pasta's en stencils om elk interieur- of decorproject te verfraaien. upcyclen.